Team

Carolien Schut (Tandarts

Nadat ik in 1989 ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, ben ik naar Duitsland verhuisd, waar ik twintig jaar een eigen tandartspraktijk heb gehad. In 2008 kwam ik terug naar Nederland. Ik werkte een aantal jaren als tandarts-medewerker in verschillende praktijken maar de wens om weer eigen praktijk te hebben bleef. In 2013 werd ik trotse eigenaar van de knusse tandartspraktijk aan de Velduil. Na een enorme renovatie is de praktijk modern en fris met 2 complete behandelkamers.

Het is vreselijk leuk om aanvoerder te zijn van een groep gedreven collega’s en elke dag weer een uitdaging om te zorgen dat zowel patiënten als personeel tevreden zijn. Met name kinderen en patiënten die bang zijn voor de tandarts zijn mijn specialiteit. Vandaar ook dat ik meteen enthousiast werd van het nieuwe keurmerk ‘De lieve tandarts’ (www.delievetandarts.nl) en ik ben erg trots dat ik dit nieuwe keurmerk heb mogen ontvangen. Ik probeer elke patiënt de persoonlijke aandacht te geven die hij nodig heeft. Ik hou van duidelijkheid en streef er naar dat helder is wat een behandeling inhoudt en wat het gaat kosten, waarbij ik een hekel heb aan overbodige toestanden.

Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. BIG registratie nummer: 39023823602

Jannie de Graaf - Huijgen (Tandarts-assistente)

Mijn naam is Jannie de Graaf-Huijgen. Ik ben opgegroeid in Eemdijk, maar woon nu al weer heel wat jaren in Bunschoten. In 2013 ben ik begonnen als tandartsassistente en sinds december 2015 ben ik met veel plezier aan het werk in deze praktijk. Mijn werk bestaat uit het assisteren van de tandarts aan de stoel en bij de balie. In januari 2019 heb ik mijn diploma voor preventie-assistente gehaald. Deze zelfstandige behandelingen vind ik een leuke aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden. Verder ben ik ingeschreven in het ' Register Preventie Assistenten'  zie hieronder.

 

 

Ik werk van maandag tot en met donderdag.

Mariëlle Malestein (Preventie-assistente)

Ik ben preventie-assistente sinds 2000. Graag wil ik patiënten helpen hun gebit schoon te houden om te voorkomen dat er gaatjes of ontstekingen ontstaan. Ik heb veel ervaring in het uitgebreid tandsteen weghalen en polijsten. Ook geef ik poets-instructies aan kinderen en kan ik hun blijvende kiezen sealen. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor uw spalkje, een gebitsbeschermer voor uw sport of voor het bleken van uw gebit. Verder ben ik ingeschreven in het 'Register Preventie Assistenten'  zie hieronder (M. Malestein).

 

 
 
Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Jannie de Graaf - Bos (Baliemedewerkster)

Mijn naam is Jannie de Graaf-Bos, na jaren in de zorg gewerkt te hebben, was ik toe aan een ander soort functie.
Deze functie heb ik gevonden in de praktijk van tandarts Schut.
Ik sta u telefonisch en aan de balie graag te woord.
 

Ik werk op de maandag en de donderdag.

Mina Tallih, stagiaire

Hoi, ik ben Mina Tallih. Ik volg de opleiding tot tandarts-assistente aan het MBO in Amersfoort en ik zit in het derde leerjaar. De stage bij tandartspraktijk Schut vind ik erg leuk omdat het ontzettend leerzaam is en het mij helpt een goede assistente te worden. Deze stage duurt ongeveer nog tot april 2020. 

 

Kwaliteitsnormen

Klantbeoordelingen

Wij scoren berekend uit 106 waarderingen