Team

Carolien Schut (Tandarts
BIG registratie nummer: 39023823602

Nadat ik in 1989 ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, ben ik naar Duitsland verhuisd, waar ik twintig jaar een eigen tandartspraktijk heb gehad. In 2008 kwam ik terug naar Nederland. Ik werkte een aantal jaren als tandarts-medewerker in verschillende praktijken maar de wens om weer eigen praktijk te hebben bleef. In 2013 werd ik trotse eigenaar van de knusse tandartspraktijk aan de Velduil. Na een enorme renovatie is de praktijk modern en fris met 2 complete behandelkamers.

Het is vreselijk leuk om aanvoerder te zijn van een groep gedreven collega’s en elke dag weer een uitdaging om te zorgen dat zowel patiënten als personeel tevreden zijn. Met name kinderen en patiënten die bang zijn voor de tandarts zijn mijn specialiteit. Vandaar ook dat ik meteen enthousiast werd van het nieuwe keurmerk ‘De lieve tandarts’ (www.delievetandarts.nl) en ik ben erg trots dat ik dit nieuwe keurmerk heb mogen ontvangen. Ik probeer elke patiënt de persoonlijke aandacht te geven die hij nodig heeft. Ik hou van duidelijkheid en streef er naar dat helder is wat een behandeling inhoudt en wat het gaat kosten, waarbij ik een hekel heb aan overbodige toestanden.

                                                   Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag.

Nina Paulusma (Tandarts)
BIG registratie nummer: 59930155002

Sinds augustus 2021 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Nu ben ik weer terug in Leusden.
Vroeger wist ik nog niet wat ik wilde worden, via een beroepenmarkt ben ik op de studie tandheelkunde gekomen en ik ben nog altijd enthousiast over het vak.
Ik houd ervan mensen te helpen aan een goede mondgezondheid en om samen de beste beslissingen te maken voor hun gebit.
Het is erg fijn om in zo'n gezellig team te starten.

Ik ben op de dinsdagen aanwezig.

Jannie de Graaf - Huijgen (Preventie-/Tandarts-assistente)

Mijn naam is Jannie de Graaf-Huijgen. Ik ben opgegroeid in Eemdijk, maar woon nu al weer heel wat jaren in Bunschoten. In 2013 ben ik begonnen als tandartsassistente en sinds december 2015 ben ik met veel plezier aan het werk in deze praktijk. Mijn werk bestaat uit het assisteren van de tandarts aan de stoel en bij de balie. In januari 2019 heb ik mijn diploma voor preventie-assistente gehaald. Deze zelfstandige behandelingen vind ik een leuke aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden. Verder ben ik ingeschreven in het ' Register Preventie Assistenten'  zie hieronder.

 

 

Ik werk van maandag tot en met donderdag.

Mariëlle Malestein (Preventie-assistente)

Ik ben preventie-assistente sinds 2000. Graag wil ik patiënten helpen hun gebit schoon te houden om te voorkomen dat er gaatjes of ontstekingen ontstaan. Ik heb veel ervaring in het uitgebreid tandsteen weghalen en polijsten. Ook geef ik poets-instructies aan kinderen en kan ik hun blijvende kiezen sealen. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor uw spalkje, een gebitsbeschermer voor uw sport of voor het bleken van uw gebit. Verder ben ik ingeschreven in het 'Register Preventie Assistenten'  zie hieronder (M. Malestein).

 

 
 
Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Jannie de Graaf - Bos (Baliemedewerkster)

Mijn naam is Jannie de Graaf-Bos, na jaren in de zorg gewerkt te hebben, was ik toe aan een ander soort functie.
Deze functie heb ik gevonden in de praktijk van tandarts Schut.
Ik sta u telefonisch en aan de balie graag te woord.
 

Ik werk op de maandag en de donderdag.

Fabiënne Cosijnse (Mondhygiëniste)
BIG registratie nummer: 19928554779

Als kind mocht ik af en toe meekijken in de praktijk van mijn moeder die ook mondhygiënist is. Dat vond ik altijd erg leuk. Ik kreeg het dus met de paplepel ingegoten en het was niet meer dan logisch dat ik in dit vak terecht ben gekomen.  

In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht als mondhygiënist, inmiddels ben ik alweer een jaar met veel plezier aan het werk. Ik richt mij vooral op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Mensen weten soms niet zo goed wat er in de mond gebeurt. Daarom geef ik vaak voorlichting over de mondhygiëne en de processen die zich in de mond afspelen. Hiermee voorkom ik zoveel als mogelijk problemen die zouden kunnen optreden. Het is inspirerend om met patiënten om te gaan, ze medisch te helpen en vooral om hun mond gezond te krijgen en houden. Wat is er nu leuker dan een patiënt stralend, fris en schoon je stoel uit te laten komen?    
Ook sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten.
 
                                                   Ik ben aanwezig op maandag en woensdag.

Mirjam Rezk (Preventie-/Tandarts-assisstente)

Mijn naam is Mirjam Rezk. Nadat ik stage heb gelopen in deze leuke praktijk, heb ik in mei 2020 mijn diploma als tandartsassistente behaald. Daarna mocht ik daarmee meteen aan de slag bij tandarts Schut. Mijn werk bestaat uit het assisteren van de tandarts aan de stoel en bij de balie. In juli 2021 heb ik mijn preventie-assistente diploma behaald en werk ik zelfstandig op de zaterdagen. Ik doe mijn werk hier in de praktijk met heel veel plezier en enthousiasme.
 
Ik heb wisselende werkdagen.

Cathia Lépinasse (Mondhygiëniste)

Mijn naam is Cathia Lépinasse. Na 4 jaar werkzaam geweest te zijn als
verpleegkundige in het A.M.C. te Amsterdam, heb ik de overstap gemaakt naar
de mondzorg.
Ik ben in 1993 aan de ACTA afgestudeerd als mondhygiëniste. Al jaren oefen ik
dit beroep met veel plezier uit. Ik word blij wanneer ik samen met u de
mondgezondheid op peil kan brengen en houden.
Ik ben lid van de N.V.M. en de N.V.v.P.
Naast mijn werkzaamheden bij Tandartspraktijk Schut, heb ik mijn eigen
mondhygiënistenpraktijk in Baarn.
 
Ik ben op de maandag en de woensdag aanwezig, wanneer mondhygiënist
Fabiënne Cosijnse, mijn dochter, andere verplichtingen heeft.

Geef een antwoord

Kwaliteitsnormen

Klantbeoordelingen

Wij scoren berekend uit 151 waarderingen