Alle reviews

peter
7 november 2019

"Onze tandarts was gestopt en daardoor was het alweer even geleden dat er gekeken was. Persoonlijk hebben wij het niet zo op de praktijken met 6 of 8 of meer medewerkers, een handvol tandartsen met de nodige assistenten. Na enig zoeken, er moet ook nog plaats zijn, via de leuke site van Tandarts C. Schut ingeschreven en een afspraak gemaakt. Nu kan er van alles beloofd worden, maar in dit geval klopte de informatie op internet met de praktijk. Van voor naar achter, van de receptie tot de tandarts, vriendelijk en deskundig geholpen er werd alle tijd genomen met als afsluiting een prognose van de kosten en de vergoeding door de verzekering. Ook het bezoek aan de mondhygiëniste Auritha Vrede paste in dit plaatje. Wij, mijn vrouw en ik zijn dus er blij met deze tandarts."

Afspraken: 10
Behandeling: 10
Omgang medewerkers: 10
Informatie: 10
Luisteren: 10
Accommodatie: 10
Gemiddeld cijfer: 10.0

Fiona
10 oktober 2019

Goed

Machiel Leeuwenkamp
10 oktober 2019

altijd vriendelijk en denken mee met je persoonlijke situatie en de kosten van een behandeling

C.bogaard
10 september 2019

Heel goede tandarts

Joyce
8 augustus 2019

Sinds een maand kom ik bij Carolien in de praktijk. Stelt je op je gemak. Is rustig in omgang en legt goed uit wat er gaat gebeuren. Nu al minder zenuwachtig als ik weet dat er een bezoek aankomt.

Willie van Diermen van Twillert
8 augustus 2019

Tot nog toe zijn we tevreden.

Yvette Van Dijk
7 augustus 2019

Heel tevreden. We worden altijd goed geholpen. Alles wordt heel duidelijk en geduldig uitgelegd aan de kinderen. Fijne praktijk. Ga zo door!

Evelien de Graaf
8 juli 2019

Ik vindt jullie allemaal heel vriendelijk lief,aardig,rustig,neemt echt de tijd voor je Prima niets op tegen

Petra Hendrikx
4 juli 2019

Ik ben prima geholpen

Jannie/shirley
3 juli 2019

Top tandarts
Ze houdt echt rekening met je angsten.
Is heel lief voor kinderen.
Iedereen in die praktijk is super lief en legt alles zo goed uit.
Ga zo door

T.R.J.Boers
2 juli 2019

Mijn afspraak bij de mondhygiënist was achteraf gezien niet erg tevredenstellend. Na afloop heb ik 3 dagen pijn in mijn mond gehad. Dat moet beter kunnen!

E.Joedo – Ho
1 juli 2019

Ik ben zeker blij met tandarts Schut ,altijd goed geholpen en vriendelijk personeel .

Nellie Schouten
17 juni 2019

Fijne tandarts en assistente s !!

Sawsan Faour
13 juni 2019

Heel goed.
Everything is good.
Thanks a lot.
Sawsan

Barend
12 juni 2019

Tandarts is een tandarts. Ze doen het prima

Nagel
11 juni 2019

Prima tandarts

H.M. Wieldraaijer
6 mei 2019

Prima behandeling, erg vriendelijke mensen. Aanbevolen.

Reinie
2 mei 2019

Goede tandarts
Legt de dingen goed uit,en is vriendelijk

H.F. Westerhof
13 maart 2019

Prima tandarts.Neemt gewoon ruim de tijd. Heeft geduld.

Evert van DIERMEN
13 maart 2019

u HEEFT MIJN OUDE VULLING ER UIT GEHAALD OMDAT IK PIJN IN MIJN KIES HAD MET BIJTEN. TOEN HEEFT U MIJN KIES WEER GEVULD, HET GEVOEL DAT IK HAD IS NIET HELEMAAL WEG IS NU MINDER, MAAR MISSCHIEN GAAT HET NOG OVER, MAAR IN MEI ZIEN WE WEL VERDER.

VRIENDELIJKE GROET

Dirk Vermeer
12 maart 2019

Super Tandarts! Geen klachten. Altijd lief en behulpzaam.

Monique Hazebroek-Vos
11 maart 2019

Fantastisch geholpen

Marrit Koelewijn
5 februari 2019

Erg tevreden super goed geholpen zo doorgaan

Sjoerd
4 februari 2019

Alhoewel ik geen held ben met het naar de tandarts gaan, valt het elke keer reuze mee. Alles verloopt vlot maar met zorg en goede uitleg!

Carla Bogaard
24 januari 2019

Word goed geholpen en goed uitgelegd

J bos
24 januari 2019

Beste tandarts 8

Ageeth Vandiermen
24 januari 2019

Ik zie er altijd tegenop maar als het klaar is valt het me 100% mee. Gewoon goede zorg.

Rutger de Graaf
23 januari 2019

Zeer goed geholpen ben zeer tevreden echt helemaal top .

Peter van Twillert
22 januari 2019

Over de tandarts ben ik zeer tevreden
Wat mij stoort dat ik meerde keren achter elkaar moet terug komen
omdat het niet in 1 keer lukt allemaal
ondanks dat ik een afspraak had voor deze rep. van mijn kiezen

A Hop en LG v t Velt
18 december 2018

Wij zijn heel tevreden over de behandeling en naar zorg van onze prothese en mvr Schut heeft altijd een luisteren oor als er een probleem zou zijn

Ton Salari
18 december 2018

Prettige tandarts en neemt de tijd ervoor bij een controle en of behandeling en stelt men op zijn gemak

Wendy
18 december 2018

Ik word altijd fijn geholpen! Gevoel dat de tijd word genomen!

Fam. Schaafsma
28 november 2018

We zijn niet voor niks bij u gekomen en gebleven.
Niemand van ons is meer bang voor de tandarts( nou ja bijna niemand).
Altijd duidelijk en aardig voor ons.
Met compliment voor de assistente😁

Willie van Diermen van Twillert
27 november 2018

Tevreden.

Alma de Beer
27 november 2018

Fijne tandarts goede uitleg over de behandeling en vriendelijk personeel👍

Jeroen Gootjes
27 november 2018

Prettige sfeer. Mijn gebit werd vakkundig behandeld.

Van de Geest
1 november 2018

Na jaren nooit wat te hebben gehad moest er nu toch een gaatje gevuld worden. Daar zag ik best een beetje tegen op maar ik werd zo op mijn gemak gesteld. Het viel me 100% mee!

Duijst
30 oktober 2018

Geweldige tandarts met goede en eerlijke service. Ik zou nooit meer een ander willen.

Wim Bos.
29 oktober 2018

Ben zeer tevreden met tandarts Carolien Schut, zij is een vakvrouw!

Ook het personeel heel vriendelijk.

Jenrieta van Dalfsen
29 oktober 2018

Heel fijne en rustige omgeving waar tandarts en assistente heel plezierige en fijn ,et je omgaan

Albert en Angelique ter Haar
1 oktober 2018

Hele fijne benadering. Ook voor de kinderen waarvan er één erg bang is door ervaringen uit het verleden bij een andere tandarts.
Ze stellen je erg op je gemak.

Jaap Speksnijder
12 juni 2018

Bezoek was netjes op tijd, vriendelijk en snel, er hoefde niets te worden gedaan.

Joop en Ellen
11 juni 2018

We zijn een drie jaar geleden overgestapt naar tandarts Schut.
de overstap is probleemloos verlopen en de dossiers waren ook snel overgedragen.
Ze luisteren aandachtig en oprecht naar je problemen en stellen je erg op je gemak.
Ze staat te boek als lieve tandarts maar dat is ze ook.

Jan de graaf
5 juni 2018

Ben Zeer tevreden kan niet anders zeggen

Ingrid
12 februari 2018

Ik was drie jaar niet naar de tandarts geweest terwijl ik een gebit heb dat regelmatige zorg nodig heeft. Ik ben al mijn hele leven bang voor de tandarts. En toen kreeg ik kiespijn ..... Gebeld en ik kon dezelfde dag nog terecht. Ik bleek ook 2 gaatjes te hebben. Carolien is heel begripvol en op de patient gericht en ze legde precies uit wat ze ging doen.

En toen moest ik ook nog naar de mondhygienist (dat heb ik eigenlijk altijd het ergste gevonden), oh oh. En die afspraak was vandaag. Fardin: top job! Fijn dat je bereid bent vragen te beantwoorden en me op m'n gemak wist te stellen. Je gaat deskundig te werk en je bent enthousiast over je beroep.

En ook een compliment voor Jannie: zeer vriendelijk en ook bereid om vragen te beantwoorden.

Ik ben blij dat ik weer een ritme van controle en mondhygiëne zit want ik wil graag heel lang mijn tanden houden.

Ans en Ad
10 januari 2018

Verleden week ben ik heel goed behandeld door Marielle en vandaag is Ad ook heel goed behandeld door de mondhygieniste. Nog nooit zo’n uitgebreide behandeling gehad. Top

Dirk Koelewijn
1 november 2017

Vanmorgen op afspraak naar de tandarts. Twee (kies)vullingen inruilen voor nieuwe. Ik vroeg me af of de oude nog een inruilprijs hadden, maar dat viel tegen. Zit geen handel in, aldus de tandarts. Haha, waren dan ook geen gouden exemplaren. De tandarts was verder erg "lief" voor me, want wel boren, maar geen pijn. Hoera. Kortom: goed geholpen en tevreden weer huiswaarts.

Marrit koelewijn
26 juli 2017

Heel vriendelijk ook voor kinderen en kundig

Vivian
26 juli 2017

Lieve dames die je met zorg behandelen en op je gemak weten te stellen.
Fijne sfeer en snel geholpen!

j.t.post
26 juli 2017

heel tevreden.

Dick Zwaan
24 juli 2017

Met pijn in mijn mond gebeld en ik kon meteen dezelfde dag terecht.

Bij controle bleek het niet te gaan om de tanden maar om een ontsteking van het tandvlees rondom de kiezen.

Advies meegekregen en deze uitgevoerd met als resultaat dat de pijn nagenoeg verdwenen is en de ontsteking bijna over is.

Goede service en goed advies.

Bedankt

Gerda Boon
18 juli 2017

Ik vind jullie allemaal en dan bedoel ik tandarts,mondhygieniste,receptioniste,heel vriendelijk ,duidelijk alles wordt goed uitgelegd.
Aldus ben ik heel blij met jullie.

Laura Lon
19 juni 2017

Heel tevreden

r.j. volk
16 mei 2017

mondhygieniste (Marokkaanse??) fantastisch. ik kom graag gauw weer!!

Evelyn Prins
15 mei 2017

Vroeger was ik altijd bang voor de tandarts. Sinds ik bij tandartsenpraktijk Schut ben, heb ik hier geen last meer van. Hoewel ik naar de tandarts gaan geen feestje vind (wie wel?), ervaar ik totaal geen spanning meer. Iedereen in het team in even vriendelijk, lief en geduldig. Er wordt goed overlegd en ik voel me hier serieus genomen.

Ik ben erg blij dat ik een aantal jaar geleden over ben gestapt naar deze praktijk en ik kan het iedereen aanraden!

Wim Bos.
11 mei 2017

Een vriendelijke ontvangst, vakkundige team, een tandartspraktijk die je op je gemak stelt!

I.W. Looijmans
10 mei 2017

Geachte mevrouw Schut,

Mijn echtgenote en ik zijn zeer tevreden over de ervaringen met uw praktijk.
Zowel uzelf als uw assistenten zijn bijzonder aardig, vriendelijk en maken een deskundige indruk.
Kortom alle lof van ons.

Met vriendelijke groet,

Joep en Wil Looijmans

Cees heek
9 mei 2017
Toni
6 april 2017

Zeer vakkundig praktijk. Tandarts en mondhygiënist kunnen op een prettige manier met de kinderen omgaan.

Marrie Bigagli
5 april 2017

Een prettige behandeling gehad.

S. Hartog
4 april 2017

afgezien van het feit om naar de tandarts te gaan,waarderen mijn vrouw
en ik wel jullie vakmanschap en het prettige communiceren met elkaar.
Fam. S. Hartog

Anja Schipper
30 maart 2017

Nooit gedacht dat het bij een tandartsenpraktijk gezellig kan zijn.
Het hele team is vriendelijk en deskundig.

P. van Twillert
30 maart 2017

Goed geholpen voor mijn klachten helaas moet ik naar
een specialist daarnaast voor kontrole geweest en opknappen van de r. kant van mijn gebit helaas geschrokken van de prijs volgende keer graag eerst opgeven wat ongeveer gaat kosten

Richard Wagenaar
16 februari 2017

Wortelkanaalbehandelingen gehad en deze zijn zeer vakkundig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden:-)

Brenda
4 januari 2017

Jullie zijn heel goed bezig en heel vriendelijk

Jaap Speksnijder
2 januari 2017

Klantgericht, vriendelijk en vakkundig, dus eigenlijk alles wat nodig is om terug te laten keren (al wordt het nooit mijn lievelingsuitje).

Stanislaus Pieters
31 december 2016

Zeer goede behandeling en afwerking Ik hoop heel lang van mijn kroon te kunnen genieten

Els Hopman- Reitsma
29 december 2016

De vulling zit prima.
Het ging allemaal fantastisch.
Ik heb verder helemaal geen pijn!

reinie koelewijn
24 december 2016

goede tandarts
en deskundig
vriendelijk in de omgang

C Smid-Verweij
21 december 2016

Ik ben zeer tevreden

P. Kardol
21 december 2016

Kundigheid m.i. goed. Wel zie ik - vergeleken met mijn vorige tandarts
verschillen in specificatie van dezelfde behandeling. B.v. 3 of 2 vlaks vulling?
Mondhygiëniste wordt aanbevolen maar veel te duur gezien noodzaak en resultaat.
Verder mooie praktijk en nauwelijks wachttijden.
5 sterren is zo onberispelijk en zonder fout -er is altijd wel iets - dus 4

Henk Westerhof
21 december 2016

Het aantal sterren zegt gewoon alles.

José
19 december 2016

Keurige praktijk. Vriendelijk personeel.Er wordt gedacht in het belang van de klant.
Goede omgang met kleine kinderen.
Kortom een tandartspraktijkwaar we met veel vertrouwen al jaren naar toe gaan.

S. Hartog
19 december 2016

Ondanks dat het bepaalt niet mijn hobby is om naar de tandartsgoed is
te gaan moet ik zeggen dat de kwaliteit en de sfeer heel goed is

Sanne
19 december 2016

Super lieve vrouwelijke tandarts. Neemt de tijd en kan erg goed met kinderen opschieten. Ik zelf heb vroeger een naar gevoel over gehouden aan de tandarts maar dat gaat met haar niet gebeuren!!

Marlinda
15 december 2016

Fijne tandarts,is ook heel leuk met kinderen! Mijn dochter vind het iedere keer heel leuk om naar haar toe te gaan! Ik ben ook zeer tevreden.

Sanne
15 december 2016

Super lieve vrouwelijke tandarts. Neemt de tijd en kan erg goed met kinderen opschieten. Ik zelf heb vroeger een naar gevoel over gehouden aan de tandarts maar dat gaat met haar niet gebeuren!!

Colin Smith
6 december 2016

Op tijd met behandeling begonnen. Altijd goed!
Alles goed gedaan, vriendelijk personnel.

Dirk
25 oktober 2016

Het was weer tot in de puntjes verzorgd. Helemaal blij weer de deur uit.

Monique van Twillert
25 oktober 2016

Lieve tandarts doen je echt geen pijn als je maar 2x per jaar gaat!
Ik zou het iedereen aanbevelen top tandarts voor mij nooit geen andere meer!

Dick Zwaan
25 oktober 2016

Daar ik een fout gevoel in mijn kaak had , ben ik langs geweest om er naar te laten kijken.
Snel heeft de tandarts het nodige geconstateerd en meteen verholpen.

Mooi snel geregeld.

Erna
25 oktober 2016

Ben erg tevreden over tandarts Schut en haar hele team.
Tot nog toe nooit geen problemen gehad.
Ik zou zeggen houden zo!!????

Anoniem
25 oktober 2016

Met een mond vol pijn ging ik er als angstpatient naar toe. Na 10 jaar lag ik met natte zweethanden in de stoel. De knop is wel om voor een volledige renovatie.
Nu een aantal behandelingen hebben de tandarts en de mondhygieniste iets voor elkaar gekregen wat ik niet had....... ik ga er met vertrouwen naar toe.
Hartelijk dank.

T.Saltzherr-Zoethout
25 oktober 2016

Vorige week was ik bij u in de praktijk na overleg een afspraak gemaakt met de kaakchirurg bij meander kon om 13.00 uur al
komen twee kiezen getrokken; alles is goed
gegaan; ze waren erg vriendelijk en binnen
een uur was ik al weer terug.De volgende
ochtend een dik wang en blauwe plek,maar is
inmiddels weer weggetrokken.Heb geen last
meer.Mijn ervaring met U en Meander zijn
erg positief.

Daisy
25 oktober 2016

Na veel last en pijn, heel goed en erg vriendelijk geholpen!! Bedankt Carolien en Jannie!

Sam
25 oktober 2016

Fijne tandarts, met snelle en deskundige behandelingen.

Els de Graaf de Graaf
22 september 2016

Ik ben zeer tevreden. Ze werken daar netjes en zijn erg vriendelijk en aardig. Tijdens de behandeling vragen ze regelmatig of alles goed gaat. Ik ben een zeer tevreden klant.

Anoniem
1 september 2016

Ik had een gaatje in mijn kies naast een oude vulling. Tandarts Schut heeft de oude vulling eruit geboord en netjes weer gevuld met een mooie witte vulling. Er zaten in eerste instantie wat scherpe randjes aan de vulling, maar die zijn netjes weggeslepen. Er werd ook iedere keer gevraagd of de vulling goed aanvoelde. Dat is dus helemaal prima.
Er zou alleen nog een vulling van een andere kies bijgewerkt moeten worden, maar helaas moest ik daarvoor een 2e afspraak maken. Ik had graag gezien dat dit in dezelfde afspraak gedaan was aangezien de afspraak gemaakt was voor het vullen van het gaatje en het bijwerken van de vulling bij een andere kies. Klein puntje voor verbetering dus.
Voor de rest gewoon prima geholpen.

Natuurlijk proberen we uw tandartsbehandeling in zo min mogelijk zittingen te doen. Maar omdat een goede behandeling ook tijd duurt kan dat niet altijd. Daarom in zo'n geval liever een keer terug komen dan afraffelen.

Richard Wagenaar
1 september 2016

Klantvriendelijk en zeer kundig en kosten bewust.
Er worden geen onnodige behandelingen gedaan.
Verder is naar een tandarts gaan over het algemeen geen prettige zaak, maar naar tandarts C. Schut valt dat zeer mee! Dat geldt overigens ook voor de mondhygiëniste!

Hans Sloof
1 september 2016

snel en goed geholpen. Afhandeling nota heel duidelijk via nota.nl

J.koelewijn
1 september 2016

Superkundig als je afspraak hebt op een bepaalde tijd hoef je niet lang te wachten.En ze zijn zeer vriendelijk.

Dirk mijnbeek
31 augustus 2016

Snel en goed geholpen

Wynette
23 mei 2016

Dit team zijn echte toppers ze zijn vriendelijk en stellen je op je gemak en de praktijk heeft een sfeervolle uitstraling.

Wilma Laan
23 mei 2016

Ow, wat had ik ineens kiespijn. Oude vullingen bleken de boosdoener. Mevr. Schut heeft mij in deze situatie voorrang gegeven en wat ben ik haar dankbaar. Zeer proffesioneel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Ook de assistente heel aardig. Ik heb binnenkort nog een aantal vernieuwingen te gaan maar doe dat in groot vertrouwen!

Ali Beukers Velthuis
23 april 2016

ben heel tevreden ,ook bij de mondhygiste,als er wat gebeuren moet word er goed uitleg gegeven wat ze van plan zijn om te doen.SUPER

Dirk Koelewijn
19 april 2016

Gaatjes weer gevuld. Hier en daar kwam de boor er aan te pas. Of ik een verdoving wilde? Vindt mijzelf natuurlijk een grote jongen en zeg nee, want mw. Schut kan vast wel pijnloos boren. ???? En wat denk je... doet ze meteen. Daar wordt een mens nou blij van!
(Niet verder vertellen.... maar die gaatjes waren natuurlijk niet echt van die kuilen waar je in kunt vallen.)

Dirk Koelewijn
13 april 2016

Op deze mooie lentedag kon zelfs de tandarts geen roet in het eten gooien, had ik besloten. Na de vrolijke ontvangst eerst even een "wellness"-behandeling genoten bij Venhar. Een aanrader zo'n behandeling door de mondhygiëniste. Lekker fris en uitstekend advies. Daarna de inspectie door de tandarts zelve, mw.Schut. Altijd ongedwongen en relaxt. Was zo gepiept, al ontdekte ze wel een piepklein gaatje dat binnenkort geasfalteerd zal worden. Enfin, wat ik maar wil zeggen: 't zijn toppers daar op de Velduil, overigens ook te boeken op regenachtige herfstdagen. ???? Ik kom in oktober zeker terug voor de volgende service-beurt!

ronald
7 april 2016

Toppertje super zorgzaam

Anoniem
29 maart 2016

Kwaliteitsnormen

Klantbeoordelingen

Wij scoren berekend uit 97 waarderingen